За нас

Здравейте в CHARMING! Дамският бутик с по-различно отношение!

Създадохме този магазин с основната цел да споделим с вас натрупания ни дългодишен опит в областта на търговията с бельо и чорапогащи, спорта и хранителни добавки.

Вярваме, че здравето, тонусът, самочувствието, визията и доброто настроение са елементи, които определят цялото ни житейско себеусещане. И за тях трябва да се полагат целенасочени грижи ежедневно.

Тук сме, за да ви дадем най-добрите съвети и препоръки в областите, в които сме компетентни.

Запознайте се с екипа ни:

- ръководните длъжности заемат търговци с над 15 годишен в търговията на едро и дребно с бельо и дамски чорапогащи.

- маркетинг и обслужване на клиенти

  • Управител онлайн магазин и обслужване на клиенти- бивш банков служител със 7 годишен стаж, 10 годишен опит в търговията с бельо и чорапогащи, активен плувец със засилен интерес и опит в областта на спорта, хранителните добавки, здравословното хранене и начин на живот
  • обслужване на клиенти- една очарователна дама с изключителен усет и естетически поглед в спецификата на търговията с бельо и чорапогащи. Тя е стълбът на нашия екип повече от 15 години.
  • експерт спорт и хранителни добавки- активен спортист над 10 години (плуване и фитнес) и дългогодишен управител на магазин за хранителни добавки. С невероятното си отношение и задълбочените си познание той ще ви даде най-добрите съвети в областта на женската суплементацията.