Доставка и плащане

Онлайн магазин  работи с куриерска фирма „Еконт Експрес“. Доставки се извършват до всички населени места на територията на Република България.

Методите за заплащане са ясно обозначени като опции в Електронния магазин

- плащане чрез наложен платеж при извършването на доставката

 

 

Срок на доставка

Доставките се извършват в срок от 1-3 работни дни. След потвърждаване на поръчката тя се обработва и се изпраща на посочения от Вас адрес или до офис на фирма „Еконт Експрес“. При неуспешен опит за доставка на пратка, куриер на „Еконт Експрес“ се свързва с Вас на посочения телефон и уточнява удобно време и място за получаване на Вашата поръчка. Доставки не се извършват по време на неработни дни и официални празници.

 

Цена на доставка

Цената за доставка е фиксирана както следва:

- доставка до офис на Еконт- 4.70лв

- доставка до адрес- 5.90лв

- покупки на стойност над 100лв- безплатна доставка

Общата стойност, която заплащате, включва стойността на поръчаната стока и стойността за доставка на стоката.

 

Доставката на поръчаните стоки се извършва с наложен платеж тип Пощенски Паричен Превод  чрез куриерска фирма ЕКОНТ – от Наш адрес до Ваш адрес или офис на куриера.

„Еконт Експрес“ е лицензиран пощенски оператор съгласно Комисията за регулиране на съобщенията и в качеството си на такъв издава разписка за събран пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж. Това освобождава онлайн магазин www.charming.bg  от ангажимента да издава касов бон за стойността на стоката.

 

Пазете бележките, които ЕКОНТ Ви издава!