Защо да предпочета покупката на бельо онлайн!

13 март 2017
Защо да предпочета покупката на бельо онлайн!

Защо да купя бельо онлайн от магазин chаrming.bg ?

 

1. Спестявате време. Много време. Не е необходимо да обикаляте различни магазини в търсене на подходящите за вас продукти.  В най-комфортната    за вас обстановка имате достъп до огромен избор от най-високо качество модели на български и световни марки.

2. Продуктите сами пристига при вас в предварително уточнено време и място, съобразено с вашите изисквания.

3. Имате свободата и спокойствието да разглеждате и избирате. Не сте ограничени от работно време и човешко присъствие.  Не чакате на опашки или да ви обърнат внимание.  Може да предглеждате един продукт, колкото пъти желаете, без опасност да станете досадни. Разбира се, нашите консултанти са тук, за да ви дадат полезен съвет или препоръка.

4. Пробвате продукта вкъщи. Пробвате продукта колкото пъти желаете. Покажете се на любимите хора. Почувствайте и се убедете, че това е най-подходящият модел за вас.

5. Винаги можете да върнете продукт обратно и да пискате друг модел, размер и/или цвят, стига да спазите изискванията за Рекламации и връщане. 

Тайните на живата вода!

Акална вода- защо трябва да я пием редовно! - за жизнен тонус - за пречистване и детоксикация на организма - високо PH и алкализиране - здрави бъбреци

прочети още
Изберете правилния сутиен

Само за дамите: няколко ценни съвета как правилно да изберете сутиен.

прочети още